Aralık 29, 2020

Barcelona - Eibar İddaa Tahmini 29.12.2020

Barcelona'da Messi dinleniyor. Sergi Roberto, Pique, Ansu sakat. Alba cezalı. Eibar'da sağ bek Correa ile sol bek Cote sakat. Stoper ve bek oynayan Arbilla, bek Kevin ve oyun kurucu Bryan Gil kadroya alınmadılar. 

Eibar kısıtlı bir kadroyla mücadele ediyor. Bugün için iyi haber forvetleri Sergio Alvarez'in iyileşmiş olması. Mendilibar büyük ihtimalle 3 defansif orta saha ve tek forvetle sahada olacaktır. Tek sıkıntıları sol bekte 3. tercih Rafa Soares olacak. Bryan Gil'in yokluğunda topu rakip kaleye taşımakta zorlanacaklarını söyleyebilirim. Daha çok duran toplarla tehlikeler yaratmaya çalışacaklardır.

Diğer yandan Barcelona, Dynamo Kiev ve Ferençvaros maçlarında Messi'siz oyunun nasıl olabileceğinin sinyallerini vermişti. Griezmann, Coutinho ve Braithwaite üçlüsünün Messi yokken sorumluluk almak anlamında daha rahat hareket edebildiğini düşünüyorum. Bugün yine maça tempolu ve istekli başlayan bir Barça izleriz. İlk 30 dakikalık bölümde gol üretebileceklerini düşünüyorum. Erken tahmin olarak ilk yarı 1.5 üstü seçimim vardı. Messi ve Bryan Gil yokken İlk yarı 2 gol riski yerine İlk yarı Barcelona kazanır bahsini daha değerli buldum. 6/10 Skor tahmini olarak 3-0'a yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder