Aralık 13, 2020

Real Betis - Villarreal İddaa Tahmini 13.12.2020

Real Betis'te kaleci Bravo, Camarasa, Sidnei ve Canales sakat. Villarreal'de Paco, Bacca ve Moi Gomez'in sakatlığı sürüyor. 

Pellegrini uzun bir zamandır kazanamayan takımına geçen hafta neşteri vurmuştu. Canales'in yokluğunda organize olmaktan uzak ve kolay pes eden bir Betis vardı. Arjantinli teknik adam takımın savunma direncini arttırmalıydı bunun için de kenar oyuncuları Joaquin ve Tello'yu kenara aldı. Orta sahayı Guardado'nun katılımıyla 3'lerken, Fekir'i forvet arkasından açık pozisyonuna aldı. Bek de oynayabilen mücadele gücü yüksek Aitor Ruibal'ı sağ açığa çekti. Forvette de Sanabria-Loren değişikliği yaptı. Betis bu sistemle de pozisyonlar verebilir ama en azından topun arkasında kalarak daha dengeli bir takım olurlar. 

Diğer yandan Villarreal'de forvetlerin sakatlığı sürerken Gerard, Kubo ve Pedraza üçlüsüyle Emery hücumda oynamaya devam edecek gibi. Chukwueze, Baena ve Yeremi Pino gibi Avrupa Ligi'nde iş yapan oyuncuları 2. yarıda görebiliriz. 

Villarreal perşembe günü Avrupa Ligi maçı oynamadı. Rakibi Karabağ'daki Covid vakaları nedeniyle maçı ertelenmişti. Genel anlamda Villarreal'in kontrolünde bir maç izleriz. Fakat deplasman ekibi son vuruşlarda zorlanabilir. 2. yarıdaki oyuncu değişiklikleri ile iki ekip de maçta daha fazla pozisyon bulabilir. 2.5 altı bahsini 6/10 öne koydum. Taraf seçimi zor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder