Aralık 02, 2020

Frencvaros - Barcelona İddaa Tahmini 02.12.2020

Frencvaros'da önemli bir eksik görünmüyor. Barcelona'da Messi, Ter Stegen, Coutinho dinleniyor. Sergi Roberto, Pique, Umtuti ve Fati sakat. 

Griezmann, Braithwaite, Dembele ve Trincao dörtlüsü ile hücumda yer alabilirler. Alena ile Pjanic de orta sahada bekleniyor. Stoperde De Jong ya da Lenglet'ten biri Mingueza'nın partneri olacak. Kenarlarda Dest ve Junior Firpo'yu izleyeceğiz. Barça açısından grupta bir hedef kalmadı. Son maçta Juve'yi içeride ağırlayacaklar. Bir anlamda lideri belirleyecek maç olacak. 

Rebrov'un ekibi ise son maçta Kiev deplasmanına gidecek. Her iki takım da Juve ya da Barça'dan puan koparmayı başaramadı şimdiye kadar ve berabere kaldıkları ilk maçtan birer puan toplayabildiler. Macar ekibi gruptaki her maçında skor bulmayı başardı. Juventus ve Barça deplasmanlarında gol atabilmeleri önemliydi. Bugün de puan almak için son dakikaya kadar mücadele eden bir ekip göreceğimizi düşünüyorum. Eksik Barcelona savunmasına karşı skor bulmaları zor olmayacaktır. 

Son bölümlerine 1-1 ile giren heyecanlı bir maç izleyebiliriz. İki taraftan birinin 2-1 skoru ile kazanacağını düşünüyorum. Gol var bahsini 7/10 öne koyarım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder