Ocak 13, 2024

Athletic Bilbao - Real Sociedad İddaa Tahmini 13.01.2024

Athletic'te Inaki Willams milli takımda. Orta saha Dani Garcia sakat. Real Sociedad'ta Kubo, sağ bek Traore, forvet Umar Sadıq milli takımlarda. Kaleci Alex Remiro cezalı. 

Sociedad Kubo, Traore, ve Sadıq'ın yokluğunu bir şekilde telafi edebilir ve maçta kalabilir derdim ama kaleci Remiro'nun yokluğu asıl bugün hissedilecektir. Bask derbisinde Remiro'nun yerine oynayacak olan kaleci çok süre alan bir isim değil. Unai Marrero altyapıdan yetişti, Kral Kupası maçlarında oynadı ama bu sezon daha yeni A takımı çıktı ve tecrübesi bulunmuyor. Diğer yandan sağ bekte Traore'nin yerine Odriozolo'nun muhtemel oynayacak olması da Sociedad'ı sıkıntıya düşürecektir. Odriozola bu topraklardan yetişti gayet tecrübeli bir oyuncu ama Real Madrid macerasında yetenekleri oldukça köreldi. Hücuma iyi çıkan ama aynı oranda savunmadaki eksiklerini bir türlü tamamlayaman bir bek oldu. Büyük ihtimalle Valverde Nico Williams'ı onun üzerine oynatacaktır. Nico ve Odriozola karşılaşmalarından penaltı dahil herşey çıkar. 

Bilbao'ya gelirsek maça etki edebilecek çok fazla sayıda yedek oyuncuları var. Sonradan oyuna girebilecek Prados, Unai Gomez, Muniain gibi oyuncuları ile Athletic'in en az 2 gol bulmasını beklediğimden galibiyetlerini öne çıkardım. Bilbao kazanır 7/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder