Ocak 21, 2024

Girona - Sevilla İddaa Tahmini 21.01.2024

Girona'da kaptan Aleix Vidal cezalı. Stoper David Lopez'in sakatlığı sürüyor. Stoper Eric Garcia'nın da durumu net değil. Sevilla'da Gudelj, Kike Salas, Lukebakio, Acuna sakat. Orta saha Soumare cezalı.

Real Madrid ve Barça'dan sonra maçına çıkacak olan Girona için son 2 deplasmanda puanlar kaybedildi. Tekrar evlerinde oynuyorlar. Tsygankov'un iyileşmesiyle, Aleix Vidal dışında hücumda ideal oyuncuları ile oynayacaklar.

Sevilla kupada her ne kadar ilerlese de ligde 3 maçta 0 puan aldı. Düşme hattındalar ve durumlarını hala kritik görüyorum. Hücumda eksik oldukları için zorlanıyorlar ama duran toplardan fazla sayıda gol buldular. Zaten 3 stoperle oynayan takım 1.90 civarı en az 5 oyuncuyla sahada oluyor. Çoğu takıma karşı bu anlamda üstün başlıyorlar. Yeni transferleri genç Fransız orta saha Agoume bugün 11'de başlayabilir.

Kral Kupası çeyrek finalde Girona Çarşamba günü Mallorca deplasmanında olacak. Sevilla ise Perşembe Atletico Madrid deplasmanına çıkacak.  

Tempolu bir başlangıç bekliyorum. Sevilla hala savunma arkasına atılan toplarda zorlanıyor. Girona net pozisyonlara girebilir. İlk yarıdan Gol var bahsini 6/10 denerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder