Ocak 02, 2024

Valencia - Villarreal İddaa Tahmini 02.01.2024

Valencia'da sağ bek Correia cezalı. Stoper Diakhaby ve ofansif oyuncu Amallah milli takımlara gittiler. İyi haber kaptan Gaya iyileşti 11'de başlayabilir. Villarreal'de stoper Mandi milli takıma gitti. Sol açık Baena ve orta saha Comesana cezalı. Sağ bek Foyth ve Pino'nun sakatlıkları sürüyor. Forvet Sörloth ve sol kanat Pedraza'nın kadroda olması beklenmiyor. 

Valencia bölgesinden iki takım derbide karşılaşıyorlar. Baraja'nın ekibi iç sahada rakiplere kolay kolay şans tanımadı. Genç oyuncuların büyük maçlara daha iyi hazırlandığını ve konsantre olduğunu gördüm. Bugün de derbide Villarreal ile oynamak onlar için önemli. 

Villarreal'de eksik fazla. Sol kanatta iki bek önlü arkalı oynayacak gibi gözüküyor. Forvette Gerard ve Morales ile başlayacaklar. 

İki takım da mücadeleci 11'lerle sahada olacak. Kart bahisleri olsaydı 5.5 üstü kart seçimini öne koyardım. Valencia'nın içeride az gol yemesi, Villarreal'in de ofansif eksikleri alt seçimine yakın durmamı sağladı. 1-1 skoruna yakınım. 2.5 altını öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder