Ocak 13, 2024

Real Betis - Granada İddaa Tahmini 13.01.2024

Real Betis'te bekler Bellerin ve Miranda, stoper Bartra, kaleci Bravo, orta saha Guido ve Carvalho sakat. Stoper Cahid Riad ve Abde milli takımda. Granada'da sağ bek Richard Sanchez cezalı. 

Granada, Cadiz karşısında uzun bir aradan sonra ilk galibiyetini aldı. Hak ederek organize güzel bir oyunla kazandılar. Cadiz'in 50'den sonra 10 kişi oynadığını da unutmamak gerek tabi ki. Betis maçına da bu iyi oyunu yansıtacaklarını düşünüyorum. 

Diğer yandan Real Betis'te bir süredir kazanamıyor. Kazanamasa da dengeledikleri ve berabere kaldıkları maçlarla idare ediyorlardı ama ligde Celta maçında son bölümlerde gelen mağlubiyet golü ve Alaves kupa maçındaki yenilgi sonrası bugün daha motive olabilirler. 

Endülüs bölgesinden iki ekip derbide karşılaşıyor. Çekişmeli bir maç izleyebiliriz. 2.5 altı ya da 2-3 gol arasında kalmıştım maçı düşünürken, Granada'nın golünün gelebilme ihtimalini yüksek gördüğüm için 2-3 gol biraz daha aklıma yattı. 1-1 ya da 1-2 skorlarına yakınım. Bir Granada sürprizi görebiliriz dikkat edilmeli. TGS 2-3 6/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder