Ocak 02, 2024

Real Socieadad - Alaves İddaa Tahmini 02.01.2024

Real Sociedad'ta önemli bir eksik yok. Alaves'te stoper Sedlar'ın sakatlığı sürerken, Abqar milli takımda. Sol bek Duarte cezalı. Bask bölgesinden iki ekip derbide karşılaşacak.

Sociedad senenin son maçlarında hücum anlamında zorlanmıştı. Yoğun fikstür ve yorgunluk hep aynı oyuncuların üzerine yük binmesi bunda etkendi. Bugün forvette Andre Silva ile başlayacak gibi gözüküyorlar. Silva ilk 11'de başladığı Real Betis maçında henüz takımla uyumlu gibi gözükmemişti. Portekizli forvet beğendiğim bir oyuncudur, çabuk da uyum sağlayabileceğini düşünüyorum ama biraz daha zamana ihtiyacı var. Bu maçın da ilk bölümünde Sociedad son paslarda zorlanabilir. Silva'nın ofsayta düşmesi atakları zaman zaman öldürecektir. 

Diğer yandan Alaves defansta iki as oyuncusunu (Abqar ve Duarte) oynayatamayacak. Sociedad alt yapısından yetişen ve Alaves'in vazgeçilmez 3 ismi Grudi, Guevara ve Gorosabel eski takımlarına karşı ekstra performans gösterebilir. 

Kolay maç olmayacaktır. Alaves'in skor bulmasını beklemiyorum ama maçı dengede tutabilirler. Sociedad 1 ya da 2 golle kazanabilir. 1-0 ya da 2-0 skorlarına yakınım. Sociedad kazanır seçimini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder