Ocak 06, 2024

Kral Kupası Son 16 Turu 06.01.2024

LUGO-ATL.MADRİD

İY 0
Geçen sezon 2. Lig’de mücadele eden Lugo bu sezon bir alt ligde oynuyor. Atl.Madrid Çarşamba günü Süper Kupa Yarı finalinde Real Madrid ile karşılaşacak. Simeone o maç öncesi kısmi bir rotasyon yapabilir. Lugo 3.’Lig’de olmasına rağmen büyük takım altyapılarından yetişmiş yetenekli gençleri var. İlk yarıda sürpriz denenebilir.


ESPANYOL-GETAFE

VAR
Segunda’da mücadele eden Espanyol 19 Aralık’tan sonra ilk resmi maçına çıkacak. 2 Lig’de program bir hafta sonra başlayacağı için as oyuncularla sahada olabilirler. Getafe önceki iki turda kupaya önem verdiğini gösterdi. Her iki takımın da kolay vazgeçmesini beklemiyorum. Karşılıklı goller kazandırır.


ELCHE-GİRONA

2.5 ÜSTÜ
Geçen sezon La Liga’dan düşen Elche’nin kadrosu 1. lig düzeyinde fakat Segunda’da istenilen yerde değiller. Bu kupa maçları sıkışık bir fikstürde olsaydı lige ağırlık verirler derdim ama La Liga’nın en popüler takımını ağırlarken iyi motive olurlar. En az 3 gollü bir maç izleriz.


HUESCA-VALLECANO

2.5 ALTI
Ekim ayında gelen Hidalgo yönetiminde hücumda biraz daha iyi bir Huesca izliyoruz. Ancak takımın kadro yapılanmasında defans kimlikli oyuncular daha fazla. Vallecano’nun hücum hattı tecrübeli ama formsuz. Az gollü bir maç izleriz.


ALAVES-R.BETİS
 
0
3 kulvarda giden R.Betis bu kupayı asla angarya olarak görmez. Diğer yandan Alaves’in kadrosu geniş ve ligde süre alamayan bazı parlak oyuncuları kendilerini göstermek ister. Dengeli bir maç düşünüyorum.


ARANDİNA-REAL MADRİD

VAR
4. Lig ekibi Arandina için Real Madrid’i şehrinde ve ufak stadında ağırlamak büyük bir onur. 26 yaş ortalaması ile oynayan ekip en azından gol atarak Los Galacticos’a boyun eğmez. Real Madrid’te sonunda Arda’yı ilk 11’de görebiliriz. Geç saatte oynanacak maçta tempo yüksek olur. Karşılıklı goller değerli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder