Ocak 14, 2024

Real Madrid - Barcelona İddaa Tahmini 14.01.2024

Real Madrid'te Militao, Courtois, Alaba, Lucas sakat. Barcelona'da Gavi, İnigo Martinez, Ter Stegen, Alonso, Cancelo ve Raphinha sakat. 

Barcelona perşembe günü Osasuna'yı 2-0 ile geçerken skor olarak rahat gibi görünse de oyun olarak pek rahat geçemedi. Osasuna golü yedikten sonra net pozisyonlara girdi ama değerlendiremedi. Uzatmalarda 2. golü bulan Barça finale kaldı. O maçta Raphinha sakatlandı. Bugün Ferran Torres ve Felix ile sahada olacak gibi gözüküyorlar. Xavi ilk El Clasico'da Ter Stegen, Inigo Martinez, Cancelo ve Gavi'den faydalanabilmişti. Bu dörtlü sayesinde ilk 60 dakikada oyuna hakim ve rakibine top göstermeyen bir Barça izlemiştik o gün. Ancak Ancelotti son 30 dakikadaki hamleleri ile oyunu lehine çevirebilmişti. 

İlk El Clasico'dan sonra şunu net bir şekilde söyleyebiliriz; Real Madrid'in elinde oyunu değiştirebilecek üstelik bunu kısa sürede yapabilecek fazla oyuncu var. Xavi'nin ise farklı bölgelerde oynatabileceği Cancelo ve Gavi gibi oyuncuları olmayınca bu maçta bir strateji ortaya koyması bence zor. 

Real Madrid'e gelirsek ilk 11'de başlamasa da Brahim Diaz, Camavinga ve Modric hamleleri oyunu bambaşka yerlere taşıyor. Camavinga ilk El Clasico'da 50'den sonra oyuna girerek başarılı oynamıştı. İki taraf da stratejileri değil, ilk düdükten itibaren golü düşünecektir. Pozisyonlu ve zevkli bir maç izleriz. Real Madrid'te kalede Kepa olursa Barça'nın oyunu dengede tutma ihtimali yükselir. Ama Lunin'i tercih ederlerse o zaman Barcelona'nın 1 golden fazla bulacağını düşünmüyorum. 

Real Madrid 1.5 üstü gol bulur ana bahsim olur. 8/10

3-1 ya da 2-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder