Ocak 07, 2024

Kral Kupası Son 16 Turu 07.01.2024

FERROL-SEVİLLA

İY 0.5 ÜSTÜ
Sevilla eksikler nedeniyle tüm kadrosunu bu turda kullanır. Sanchez Flores kısmi bir rotasyon uygular. Ferrol Segunda’ya yeni çıkan bir takım olarak peri masalını yaşıyor, 2. sıradalar. Ligde iddiaları sürüyor. Takım oyununu en iyi şekilde ortaya koyuyorlar. İlk yarıda mutlaka bir gol izleriz. Taraf seçimi ise çetrefilli.


EİBAR-A.BİLBAO

VAR
Kral Kupası’nda Bask derbisi heyecanı. Eibar La Liga’da mücadele ederken A.Bilbao maçlarında yüksek tempo ve heyecan vardı. İki takım da birbirini iyi tanıyan oyunculardan kurulu. Eibar menajeri Joseba Etxeberria, Athletic Bilbao’nun efsane oyuncularından. İki inatçı takım pozisyonlu bir maç izletirler. Beraberlik ağırlıklı 1-1 üzerinden gidebilecek bir maç izleyeceğiz. Karşılıklı goller seçimini öne koydum.


BARBASTRO-BARCELONA

VAR
4. Lig ekibi Barbastro’ya karşı Barcelona’nın güle oynaya kazanması beklenebilir. Ancak Katalan ekibi ne savunmada ne de hücumda yüksek bir güven vermiyor. Xavi’nin ekibinin bu sezon deplasmanda gol yemediği maç yok. Barbastro gol bularak rakibi telaşe sürüklemeye çalışacak. Karşılıklı goller önceliğim.


TENERİFE-LAS PALMAS

10
Kanarya adaları derbisinde Tenerife hem ev sahibi olmanın avantajını kullanacak, hem de daha fazla dinlenerek çıkıyor. Las Palmas kendi evinde perşembe günü Barcelona’yı ağırladı. Geç saatte oynanacak bu maçın ardından Pazar gecesi 12’de derbiye çıkıyorlar. Derbide tansiyon yüksek olur. Ev sahibi tarafındayım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder