Ocak 17, 2024

Kral Kupası son 8 maçları Çarşamba-Perşembe

VALENCİA-CELTA

İY 0.5 ÜSTÜ
Benitez gibi hocalar ligde ne kadar sürünseler de kupa maçlarını prestij açısından önemserler. Diğer yandan Valencia menajeri Baraja kupada kendini göstermek isteyen oyuncularını iyi motive edecektir. Maç tempolu başlar, ilk devrede mutlaka bir gol izleriz.
 

OSASUNA-R.SOCİEDAD

İY 0
Bask derbisinden 2-1’lik yenilgiyle çıkan R.Sociedad milli takımlarına giden oyuncularını aradı. Ligde maçı ertelenen Osasuna, Süper Kupa yarı finalinde Barcelona’ya elendi. İki takım da kupada devam etmek adına risk almaz. İlk 45’te beraberlik denenmeli.


GİRONA-VALLECANO

VAR
Girona’nın bu sezon ligi üst sıralarda bitirmesi garanti gibi. Bunun yanında bir kupa başarısı da hedeflemeliler. Vallecano ise ismi olan takımlara karşı daha konsantre maçlar çıkarabiliyor. İki takımın da golü düşüneceği tempolu bir maç olur. ‘KG var’ ideal.

 

UNİONİSTAS-BARCELONA

VAR
Alt lig temsilcisi olarak bu tura kalabilen tek ekip Unionistas oldu. Barcelona gibi bir dev ile eşleştiler. Katalan ekibi Süper Kupa’dan eli boş döndü. Yaralı ve moralsiz. Agresif oynayacaklar, Xavi bazı oyuncuları kenara çeker. Karşılıklı gol değerli.


ATL.MADRİD-REAL MADRİD

Ev İY 0.5 ÜSTÜ
Süper Kupa yarı finalinde 8 gün önce uzatmalarda rakibine elenen Atl.Madrid kendi evinde intikam için sahada. Real Madrid pazar günü tempolu bir El Clasico oynadı. Rakibine göre daha yorgun ve rotasyonlu olabilir. Ev sahibi takım ilk 45’te mutlaka skor üretir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder