Ocak 27, 2024

Real Sociedad - Rayo Vallecano İddaa Tahmini 27.01.2023

Real Sociedad'ta sol bekler Munoz ve Tierney sakat, stoper/bek Elustondo sakat. Mikel Merino cezalı. Kubo ve Traore milli takımda. Vallecano'da Bebe ve Ciss milli takımda. Sol açık Alvaro Garcia cezalı. 

Sociedad beklerinin sakatlığı sonrası Atletico'dan Jorge Galan'ı kiraladı. Galan Atletico'da pek şans bulamasa da iyi bir oyuncudur. Bugün sol bekte sahada olması bekleniyor. Hafta içi kupa maçında ilk kez 11'de başlayan yeni oyuncuları Sheraldo Becker de asıl bugün tavsiye edeceğim bahsi şekillendiren isim oldu. Kanat forvette yer alan Becker Celta maçına damga vuran oyunculardandı. Ayağının tozuyla sahaya çıkan forvet kırk yıllık Sociedadlı gibiydi. Hücumda eksikleri sonrası nokta atışı bir transfer yaptıklarını söyleyebilirim. Bugün ilk 11'de beklenmiyor ama 2. yarıda oyuna girerek skor katkısı yapacağını düşünüyorum. 

Vallecano'ya gelirsek haftalardır pek birşey oynadıklarını görmedim. Rakibin eksik kaldığı Getafe maçında kazandıktan sonra üzerine koymalarını beklerdim ama aynı şekilde devam ediyorlar. Hücum aksiyonları ve organizasyonunda zorlanıyorlar. 

Sociedad 2 gol bularak kazanabilir. Sociedad 1.5 üstü atar seçimini öne koydum. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder