Ocak 27, 2024

Mallorca - Real Betis İddaa Tahmini 27.01.2024

Mallorca'da bek Maffeo sakat. Betis'te Aitor, Ayoze, Guido, Bartra, Carvalho kaleci Bravo sakattı. Yeni eksikler orta saha Marc Roca ve kadro dışında kalan forvet Borja oldu. Stoper Riad ve Abde milli takımda. 

Betis'in eksik listesi bir hayli kabarık. Özellikle Marc Roca'nın eksikliği biraz sürpriz oldu. Orta alanda yeni transferleri Johnny ve Altimira forma giyecek. Fakat bir sakatlık olduğunda oyuna sürebilecekleri başka orta saha yok. Mecburen ofansif oyuncular Rordi ya da Fekir'i orta sahaya koymak zorunda kalabilirler. Ya da genç takımdan bir stoper eklentisi yapabilirler. Hücumda ise Isco Barça karşısında tek direnen isimdi. O gün maçı yazarken Aitor ve Ayoze gibi iki isim olmadan Barça'dan puan almaları zor demiştim. Isco da bir yere kadar maçta yetti. 

Mallorca tarafına bakarsak kupada tur atladılar. Çarşamba günü kendi sahalarında motivasyonu yüksek bir maç yaptılar. O maçın hemen ardından aynı konsatrasyonla sahada olmaları zor. Betis de bence bu mental yorgunluktan faydalanmalı ama onların da orta saha zaafiyeti zorlanmalarına neden olur. 1-1 skoruna yakınım. 5/10 beraberlik ilk seçimim oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder