Ocak 31, 2024

Barcelona - Osasuna İddaa Tahmini 31.01.2024

Barcelona'da Gavi, Inigo, Raphinha, Sergi Roberto, Felix, Stegen, Balde ve Alonso sakat. Osasuna'da bek Pena ve Avila sakat. 

Süper Kupa nedeniyle ertelenen lig maçı oynanıyor. 

Villarreal maçında 5 gol yiyen Barça'da Xavi sorumluluk aldı ve görevi sezon sonunda bırakacağını açıkladı. Aslında Xavi şunu söylemek istedi bu hareketle; "benden kurtuldunuz ama sezon sonuna kadar en azından biraz yürekli oynayın." Asıl soru bu hamlesiyle başarılı olacak mı? Bence zor çünkü iş işten geçti. Süper Kupa finalinde Real Madrid'e yenildikten sonra aynı çıkışı yapsaydı, takımı biraz kendine getirebilirdi. 

Barça'da kimse sorumluluk almıyor. Koca takım 17 yaşındaki bir çocuğa bağlı olamaz. Ayrıca savuma yapmazsanız eninde sonunda o golleri yersiniz. 

Osasuna tarafına bakarsak 5-3-2 sistemine geçiş yaptılar. Arrasate biraz da geçen sezonki diri savunmayı öne çıkarmak istiyor. Bence bu sistemle daha az pozisyon veriyorlar. Kaleci Herrrera'nın da formunun yükselmiş olması önemli. 11 Ocak'taki Süper Kupa yarı finalinde 5-3-2 sistemiyle 60. dakikada kalelerinde gol görmüşlerdi. Lewa ile 1-0 öne geçen Barça son bölümlerde baskı yerken uzatmalarda 2. golü kontrataktan bulmuştu. 80-90 arasındaki bölümde Osasuna golü de izleyebilirdik o gün. 

Barça açısından duygusal ve karmaşık bir maç olacak. Ev sahibi 2.5 altı bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder