Ocak 20, 2024

La Liga 21. Hafta Cumartesi

VALLECANO-LAS PALMAS

Dep. 0.5 ÜSTÜ

Las Palmas ligin ilk yarısındaki maçta kendi evinde 90’da yediği golle rakibine boyun eğmişti. Bence Vallecano ile kapanmamış bir hesapları var. Vallecano sadece 2 gün dinlenerek bu maça geliyor. Kupadan çoktan elenen Las Palmas ilk yarıda skor üretir.


VİLLARREAL-MALLORCA

1

Mallorca kupada tur atladı ve hafta içi çeyrek final maçına çıkacak. Villarreal son 5 maçta 4 yenilgi aldı. Marcelino iç sahadaki bu eşleşmede tüm silahlarını kullanmalı. Haftaya Barcelona deplasmanına çıkacak olan Sarı Denizaltılar varını yoğunu ortaya koyar.


VALENCİA-ATL.BİLBAO

2.5 ALTI

Çarşamba günü kupa maçlarına çıkan takımlardan A.Bilbao tur atladı ve çeyrek final hafta içi oynanacak. Valencia sezona dar ve gençlerden oluşan bir kadro ile başlamıştı. Bu dezavantajlı duruma rağmen kupayı önemsediler. Yorgun iki ekip için alt ideal.


CELTA-R.SOCİEDAD

İY Dep. 0.5 ÜSTÜ

R.Sociedad’ta Umar Sadıq’ın milli takımdan dönüşü önemli. Celta açısından ligde düşme hattından kurtulmak birincil hedef. R.Sociedad 4 maçtır kazanamıyor, Avrupa potasından uzaklaşmamak adına istekli başlarlar. Sadıq ve Oyarzabal ikilisi ilk yarıda golü bulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder