Ocak 10, 2024

Real Madrid - Atletico Madrid İddaa Tahmini 10.01.2024

Real Madrid'te Alaba, Militao, Courtois, Lucas sakat. Atletico'da Lemar sakat. 

İki takım da tam kadro sahada olacaklar. Önemli bir eksikleri yok. 

Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde Süper Kupa dörtlü final şeklinde gerçekleşiyor. Bu sezon bu formatın 5. senesi. İlk yarı final bugün, yarın da ikinci yarı finalde Barça-Osasuna'yı izleyeceğiz. Pazar günü de final yapılacak. Maç sonunda eşitlik halinde uzatmalar ve penaltılar bizi bekliyor. 

Real Madrid'te Camavinga'nın Cumartesi günü oynanan kupa maçında forma giymesi önemliydi. Ancelotti onun durumunu görmek istemiştir. 60 dakika Arda ile birlikte oyunda kaldılar. Camavinga üst düzey yaratıcı bir oyuncu değil ama farklı bölgelerde oynaması, temposu ve bindirmeleri ile Real açısından bu tarz zorlu maçlarda önemli bir isim. Belki ilk 11'de, belki sonradan Brahim Diaz ile birlikte ilk düşünülecek isimler olacak. 

Diğer yandan Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi dahil Sociedad, Girona ve Real Madrid gibi ligin üst sırasındaki takımlarla oynadığı tüm maçlarda gol attı ve gol yedi. Bir tek Barcelona karşısında oyunu dengelemeyi başaramamış 1-0 yenilmişlerdi. Genelde savunmada şut çekme imkanı bile rakiplerine vermeyen bir Atletico izlerdik. Bu sezon ise savunmada genelde eksik yakalanan, orta sahanın kesiciliğinin düşük olduğu maçlar izliyoruz. 

İlk gol atıldıktan sonra oyun açılır. Golün gecikeceğini düşünmüyorum. Karşılıklı goller seçimini 8/10 öne koydum. 2-1 ya da 2-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder