Ocak 13, 2024

Las Palmas - Villarreal İddaa Tahmini 13.01.2024

Las Palmas'ta stoper Coco milli takımda. Sağ bek Araujo ve sol bek Sinkgraven cezalı. Coco dışında diğer iki oyuncunun 2. tercih bekler olduğunu belirtmem gerek. Villarreal'de Albiol, Foyth, Denis Suarez, Terrats ve Pino sakat. Mandi Afrika Kupası'nda.

Villarreal açısından Baena ve Sörloth'un 11'e dönüşü önemli. Diğer yandan defansı toparlayan son kale Albiol'un yokluğunda zaten sorunlu olan Villarreal savunmasını zor bir gün bekliyor demeliyim. Mandi'nin milli takım yokluğunda mecburen yaptıkları stoper transferi Bailly Cuenca ile ilk 11'de başlayacak. Bailly'nin ilk çıktığı günlere dönmesi baya zaman alabilir. Şu noktada maç eksiği, ağırlığı, dengesiz müdahaleleri büyük sorun. 

Las Palmas'a gelirsek savunma anlamında sezon başından beri dengeli bir takım var, Coco'nun yokluğunu telafi edebilirler. Bilbao ve Barça yenilgilerinden sonra, Tenerife'ye derbiye kaybetmeleri de motivasyonlarını arttırmıştır. İlk yarıdan gollerini bekliyorum. İlk yarı Palmas 0.5 üstü güzel oranıyla denenmeli. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder