Ocak 21, 2024

Real Betis - Barcelona İddaa Tahmini 21.01.2024

Real Betis'te stoper Bartra, orta sahalar Guido Rodriguez, William Carvalho, sol bek Miranda, sağ kanat Aitor ve kanat forvet Ayoze Perez sakat. Chadi Riadnve Abde milli takımda. Kaleci Bravo'nun da sakatlığı sürüyor. Barcelona'da stoperler İnigo ve Christensen, Cancelo, Alonso, Gavi, Ter Stegen, Raphinha sakat. 

Betis'te orta saha Guardado ayrıldı, Brezilya'dan Amerikalı orta saha Johnny Cardoso'yu kiraladılar. Oyuncuyu tanımıyorum ama genç ve fizikli bir isim. Pellegrini bu tarz oyuncuları takıma çabuk adapte edebiliyor. Bugün de Marc Roca ile orta sahada ilk 11'de görebiliriz onu. Betis sezonun genelinde çok eksikle oynadı. Kendi sahalarında berabere kaldıkları Girona ve Real Madrid gibi maçlarda da eksikleri vardı ve tolere ettiler. Bugün de idare edebileceklerini düşünüyorum. Fakat bence iki kritik oyuncunun olmaması onları biraz zorlayacak. Sağ ön ve sağ bek oynayabilen Aitor Fernandez'in temposu ve enerjisi, hücumda olmayacak pozisyonları gole çevirebilen bir isim Ayoze'nin boşluğunu dolduramazlar. Bu anlamda Betis lehine bir bahis düşünmem. 

Diğer yandan Barcelona'nın elle tutulur bir tarafı yok. Ligde geride kaldılar ve kupada devam ediyorlar. Şu durumda kupa maçları sürerken ligde onlara ne kadar güvenebiliriz emin değilim. Bugün orta saha oyuncularının katkısını almalılar. İlkay ve Pedri skor bulamadığı sürece Barça'nın işi zor. Hafta içi kupada Bilbao'ya konuk olacaklar. 

1-1 ya da 1-2 skorlarına yakınım. TGS 2-3 seçimini öne koydum. 6/10

3.5 altı bahsi de banko kuponlara bence girebilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder