Nisan 18, 2021

Alaves - Huesca İddaa Tahmini 18.04.2021

Alaves'te stoper Lejeune ve orta saha Manu Garcia sakat. Huesca'da sağ bek Maffeo ve kanat forvet Ontiveros'un sakatlığı sürüyor. 

Alaves yeni teknik direktörü Calleja ile ilk yarısını iyi 2. yarısını kötü oynadığı bir Bilbao sınavını 0-0 ile kapattı. İki taraf adına da birkaç gol izleyebilirdik maçta. Calleja en iyi takımıyla sahaya çıksa da 2. yarıda Bilbao'nun oyuncu değişiklikleri ile maça hakim olmasını engelleyemedi. Biraz da oyuncularını az tanıdığını düşünüyorum ki takıma enerji verebilecek Deyverson gibi bir forveti kenarda unuttu. Alaves bugün de maça iyi bir başlangıç yapabilir. Ama 2. yarıda yine oyundan düşecektir. 

Diğer yandan Huesca takım olma olgusunu Pacheca ile tam anlamıyla gösteriyor. Yenilgi aldıkları Sevilla ve Real Madrid maçlarında bile her zaman belli bir oyun stilini ortaya koyduklarını ve takım halinde mücadele ettiklerini söyledim. Sonunda geçen hafta düşme hattından çıktılar ama durumları hala kritik. 

Huesca perşembe günü Atletico Madrid'e konuk olurken, Alaves ise çarşamba günü Villarreal'i ağırlayacak. Her iki takım için de bu maçlar öncesi alınabilecek bir yenilgi düşüş trendi demek olabilir. Yenilgiye tahammülü olmayan iki ekip için dengeli giden bir maç görebiliriz. İlk devrede beraberlik denenebilir. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder