Nisan 05, 2021

Barcelona - Valladolid İddaa Tahmini 05.04.2021

Barcelona'da Coutinho, Ansu ve Pique yok. Valladolid'te stoperler Jamiq ve Joaquin, orta saha Kike Perez, Michel, kaleci Roberto, orta saha San Emeterio, forvet Weissmann yok. Orellana cezalı. 

Valladolid açısından eksik bir hayli fazla hem savunmada hem de hücumda eksikler göze çarpıyor. Savunma konusunda daha çok tercih edilen iki as stoper olmayacak ama bu sezon zaten istikrarlı bir savunma hattı oluşturamadılar. Bugün tandemde yer alacak Bruno ve Javi Sanchez de birçok kez forma şansı bulmuştu. Diğer yandan Sergio genelde Barça'ya karşı 3 stoper ve 5'li orta saha gibi seçenekleri tercih ediyordu daha önceki maçlarda. Bugün elinde yalnız 2 stoper ve 2 orta saha oyuncusu olacağı için mecburen 4-4-2 ile sahaya çıkacak gibi gözüküyor. Hücumda Weissmann ve Orellana'yı ise arayacaklardır. 

Barcelona için Atletico'nun puan kaybı önemli. Zaten bir süredir Sevilla maçlarından sonra istekli ve sonuca giden bir Barça izliyoruz. Bugün de her zamanki oyunlarını sahaya yansıtmaları zor olmayacaktır. İlk yarıdan gollü bir maç görebiliriz. İlk yarı 1.5 üstü seçimini 7/10 öne koydum. 4-0, 4-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder