Nisan 11, 2021

Villarreal - Osasuna İddaa Tahmini 11.04.2021

Villarreal'de yeni bir eksik yok. Sol bek Estupinan ve orta saha Iborra'nın sakatlığı sürüyor. Osasuna'da sol açık Jony ve orta saha İnigo ile kaleci Ruben Sakat. 

Osasuna haftalardır 0-0 ile ilerliyor. 4 maçtır gol atamadılar. Getafe, Huesca ve Valladolid gibi rakiplerden gol de yemediler. Bu maç onlar için kırılma maçı olacaktır. La Liga'da bu kadar üst üste 0-0 skoru almak hayra alamet değildir. Üretemeyen bir takımları yok. İki forvetleri Calleri ve Budimir biraz fazla gol kaçırıyor. 

Villarreal ise Dinamo Zagreb deplasmanından iyi bir skorla döndü. Perşembe günü Zagreb'i ağırlayacaklar. Zagreb maçını yazarken de belirtmiştim Emery sakatlıklar konusunda en iyi dönemden geçiyor. Elinde alternatifi bol bir kadro var şu an ve 2 kulvarda giderken bu çok önemli. Gerard, Trigueros, Parejo ve tandemdeki iki stopere dokunmasa da bu temel oyuncuların üzerine beklerde ve hücumda rotasyon yapabiliyor. Zagreb maçında Bacca-Paco ile Moi Gomez-Chukwueze dönüşümlü oynamıştı. Bugün Gerard, Paco, Moi Gomez üçlüsü ilk 11'de bekleniyor. Beklerde Jaume Costa ve Mario'yu göreceğiz. 

Villarreal'de 2. yarıda yorgunluk görülebilir. İlk bölümlerde daha diri kalmalarını bekliyorum. Puan tablosunda üzerindeki iki takım Sociedad ve Betis zor maçlar oynuyorken 3 puanla bir anda iki takımın üstüne çıkabilirler. İlk yarı Villarreal kazanır bahsini 6/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder