Nisan 08, 2021

Granada - Manchester United İddaa Tahmini 08.04.2021

Granada'da kadro açıklanmadı. Sağ bekte Neva, sol bekte Foulquier'in oynaması zor gözüküyor. Milla, Soro, Quini, Adrián Marín, Quina ve Fede Vico UEFA kadrosunda olmayan isimler. İyi haber forvet Luis Suarez takımla antremanlara başlamıştı. Kadroda olabilir. Manchester'de önemli eksik Martial, Mata, Bailey ve Jones sakat. 

Granada açısından hücum ve orta sahada bir problem görünmüyor ama Mölde rövanş maçını yazarken de belirtmiştim; sağ bekte ciddi bir problemleri var. Ligde kullanabildikleri bekleri var ama UEFA listesinde yer almadığında Neva ile Foulquier'in sakatlığında zorlanıyorlar. Asıl yeri sağ bek olan Victor Diaz sola geçiyor bu konuda sıkıntı yaşamıyorlar ama sağ beki doldurmakta zorlanıyorlar. Sağ bekte stoper olan Vallejo oynamak zorunda. Vallejo'nun sağ bek tecrübesi yok, sık sık yerini kaybediyor. Mölde karşısında ilk golü atmayı başarmıştı kendi kalesine. Neva ya da Foulquier'i büyük risk alarak oynatamazlarsa ve Vallejo ile başlarlarsa Granada defansı için zor bir gece olur. Çünkü United'ta Rashford ve Pogba'nın sol tarafı iyi kullandığı düşünülürse Vallejo onları savunmakta zorlanır. 

Manchester United'a gelirsek Milan'ı elerken az da olsa şanslıydılar. Milan'ın da her iki maçta bulduğu net pozisyonlar vardı ki İngiliz ekibinin savunmasının güven verdiğini düşünmüyorum. Her iki taraf adına da hızlı bir maç izleriz. İlk devrede mutlaka gol bekliyorum. Değerli bir bahis olmasa da ilk yarı 0.5 üstü denenebilir. 7/10  1-2, 2-2 skorlarına yakınım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder