Nisan 12, 2021

Celta Vigo - Sevilla İddaa Tahmini 12.04.2021

Celta'da as stoper Murillo cezalı. As kaleciler Ruben ve Sergio'nun sakatlığı sürüyor. Emre ve Solari de sakat. Stoper Araujo kadroya alındı ama sakatlığı var ilk 11'de başlamayabilir. Sevilla'da önemli bir eksik yok. 

Celta açısından sıkıntı stoper ikilisinde ve kaleci bölgesinde olacak. Araujo son anda kadroya yetiştirildi ama muhtemel 11'lerde gözükmüyor. Stoperde Aidoo ve Fontan ikilisi ile başlayabilirler. 3. kaleci Villar da bir süredir olduğu gibi kalede olacak. Hem Aidoo hem de Fontan çabuk sarı kart gören temaslarda geç kalan ve dengesiz girişler yapabilen stoperler, zira kaleci Villar'dan da zaman zaman bahsediyorum. O da cepheden gelen yüksek toplara zamanlama hatalarını sık yapıyor. Celta ön alanda eksiksiz ve hücumda becerikli bir performans gösterebilir ama savunma ve kalecileri onlara pek göz açtırmayacaktır. 

Sevilla tarafına gelirsek genelde 1 golle yetinen daha fazlasını istemeyen bir oyun yapıları olduğunu biliyoruz. Ligde de bir hedefleri yok alttan gelen takımlar zorlamıyor. 3. sıradaki Barça'yı da geçme ihtimalleri düşük. Bu tür maçlarda tek sıkıntıları hedefsizlikten konsantrasyon sorunları olabilir. 

Celta yeni hocasıyla Real Madrid'e kendi sahasında 1-3 yenilirken, Atletico ile deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı. Betis'e deplasmanda 2-1, Villarreal'e ise kendi sahalarında 4-0 yenilmişlerdi. Ligin üst sırasındaki takımlara karşı aldıkları skorlar bu şekilde. Bugün de Sevilla'nın en az 2 gol bulmasını bekliyorum. 1-2, 2-2 skorlarına yakınım. 2.5 üstü seçimini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder