Nisan 17, 2021

Athletic Bilbao - Barcelona İddaa Tahmini 17.04.2021

 Athletic'te sakat oyuncular düzeldi. Önemli bir eksik yok. Barcelona'da Coutinho ve Ansu sakat. 

Bu sezonun Kral Kupası finali Sevilla Olimpiyat Stadı'nda oynanıyor. Her iki takım da en iyi kadroları ile sahada olacaklar. Bilbao tüm kupa maçlarına yeni teknik direktörü Marcelino yönetiminde çıkmıştı. 2 hafta önce oynanan geçen sezonun finalinde R.Sociedad karşısında aciz kalan bir Bilbao izlemiştik. Marcelino ve takımın o finale yeteri kadar konsantre olamadığını gözlemledim. Bu finalde ise daha belirgin bir oyun anlayışıyla rakibine oyunlarını kabul ettirmelerini bekliyorum. Oynadıkları tüm kupa maçlarında bir karakter ortaya koyduklarını ve bu karakteri devam ettireceklerini söyleyebilirim. 

Aynı şekilde Barça finale kadar kupa hedefi ve iştahı ile oynadı. Granada maçını 2-0'dan son dakikada çevirmeleri ya da yarı finalde Sevilla rövanşını yine son dakikada çevirmeleri final inancını gösteren işaretlerdi. Koeman, El Clasico'dan sonra 3'lü defansından vazgeçecek gibi gözüküyor. Pique'nin dönüşüyle Lenglet ile bir tandem görebiliriz. Tek sorun sağ bekte Mingueza ya da Dest'in varlığı olacaktır. 

İki taraf adına da pozisyonlu bir maç izleriz. Marcelino ve Koeman takımları Süper Kupa'da bir kez, ligde 2 kez karşılaştı, 3 maçta da karşılıklı gollerle geçen maçlar izledik. 1-2, 2-2 skorlarına yakınım. KG var seçimini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder