Nisan 18, 2021

Atletico Madrid - Eibar İddaa Tahmini 18.04.2021

Atletico Madrid'te Felix ve Suarez sakat. Eibar'da Diop cezalı. Orta saha Edu, oyun kurucu Bryan Gil, bek Correa ve forvet Muto sakat. 

Atletico Madrid şampiyonluğa oynarken hata yapma lüksleri yok. Real Madrid'in de potaya girmesiyle daha stresli bir Atletico izleyeceğiz. İstikrarlı değiller ve bu çok rahatsız edici. Haddinden fazla basit pozisyonlar veriyorlar. İç sahadaki son maçlarında Alaves'i yenerken bile 1-0 giden maçta 86'da penaltı yaptırdıklarını hatırlatmam gerek. Atletico Madrid'e güvenmiyorum. 

Eibar son sıraya yerleşti, oradan kurtulması mümkün görünmüyor. Hücumda biraz daha kaliteli oyunculara ihtiyaçları vardı ama sezon başında kadroları yüzünden zorlanacaklarını belirtmiştim. Gil yokken de organize hücumlarda zorlanıyorlar. Bugün tek avantajları Atletico'ya karşı şanslarını hep tutuyor olması. Mendilibar-Simeone kapışmaları hep ilgi çekici geçmiştir. 

Eibar ne kadar kötü olsa da son 3 Atletico ziyaretinden Madrid'te gol atmayı başardı. 1-1, 2-1 skorlarına yakınım. Gol var bahsini değerli buldum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder