Nisan 24, 2021

Elche - Levante İddaa Tahmini 24.05.2021

Elche'de forvet Pere Milla, stoper Verdu ve yedek kanat Rigoni sakat. Levante'de Rochina cezalı. Orta sahalar Vukcevic, Radoja ve Campana ile sağ bek Miramon sakat. 

Levante için ligde bir hedef kalmadı. Villarreal karşısındaki ağır yenilgiden sonra defansif bir sistemle 4-4-1-1 ile çıktıkları Sevilla maçını 0-1 skoruyla tamamladılar. Bugün tekrar 4-4-2'ye dönen bir Levante göreceğiz. Morales, Roger Marti ve Bardhi'nin ilk 11'de olması bekleniyor. 

Elche tarafına gelirsek yeni teknik direktörleriyle 2 galibiyet alabildiler. Teknik adam etkisinin yavaş yavaş azaldığını söyleyebilirim. Beraberliklerle idare etmeye çalışıyorlar. Valladolid sınavı, kazanmak adına hedef maçlardan biriydi onlar için. Son bölümlerde beraberlik golünü yediler. Bugün 2. yarıda yorgunluk göze çarpabilir çünkü cezalı oyuncuları nedeniyle kadroları biraz daralıyor. Orta saha ve defansta etkili yedeklere sahip değiller. Forvet kısmında da sadece Boye ile devam ediyorlar ve Boye dinlenmeden tüm maçları çıkarmaya çalışıyor. 

Levante'nin oyununun belirleyici olacağı bir maç olacaktır. 0-1, 1-1 skorlarına yakınım. 2.5 altı bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder