Nisan 11, 2021

Valencia - Real Sociedad İddaa Tahmini 11.04.2021

Valencia'da kaleci Cillessen dışında önemli bir eksik yok. Real Sociedad'ta orta sahalar Zubimendi ve Zubeldia cezalı. Orta saha Guridi, Illaramendi ve Mikel Merino, oyun kurucu David Silva sakat. 

Real Sociedad'ta bugün sıkıntı orta sahada olacaktır. 1. tercih orta saha oyuncuları sahada olamayacağı gibi 2. tercihler de oynayamayacak. Hücuma dönük ofansif oyuncular Barrenetxea ve Roberto Lopez ile orta alanda oynamak zorundalar. Tek defansif oyuncu Guevara olacak. Hücumda ise Januzaj, Isak ve Portu ile sahada olmaları bekleniyor. 

Valencia açısından ligde bir hedef yok, düşme hattına yaklaşmamaya çalışıyorlar. Sociedad'ı eksik bulmuşken iç sahada motive bir maç çıkarabilirler. 

Sociedad adına orta saha direnci fazla olmayacağından topu hızlı bir şekilde ceza sahasına geçirmeye çalışacaklardır. Valencia'nın da orta sahasında box to box diyebileceğimiz tarzda bir oyuncu sadece Racic var. İki taraf adına da hücuma dönük orta sahalar ile ceza sahası pozisyonlarının fazla olacağı bir maç izleyebiliriz. 

Sociedad, Valencia'ya göre organize olmakta zorlanabilir. TGS 2-3 seçimini öne koydum. 2-1, 1-1 skorlarına yakınım. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder