Nisan 18, 2021

Getafe - Real Madrid İddaa Tahmini 18.04.2021

Getafe'de forvet Cucho ve stoper Cabaco sakat. Real Madrid'te Carvajal, Ramos, Lucas ve Hazard sakat. Varane'nın Covid durumu sürüyor ve karantinada. Nacho ve Casemiro cezalı. Mendy yeni sakat oldu. 

Real Madrid kısıtlı bir kadroyla maça çıkıyor. Genelde sezon boyunca Marcelo ve Odriozola gibi iki beki kullanmayı tercih etmeyen Zidane bugün her iki oyuncuya da mecbur durumda. Stoperde ise Militao'nun yanında altyapıdan gelen Chust forma giyecek. Chust genç takımda oynayan bir stoper ama as kadroda hiç izlemediğim için hakkında yorum yapmak zor. Casemiro'nun bölgesinde ise Valverde'yi izleyeceğiz. Hücumda bir eksikleri olmayacak ama defans ve defansif orta saha noktasında hatalarla oynayabilirler. 

Getafe'ye gelirsek düşme hattına iyice yaklaştılar. Bordolas son haftalarda Kubo ve Alena'yı ilk 11'de oynatmaya başladı. Az da olsa pozisyonlar bulan bir Getafe izliyoruz. Enes'in kadroya dahil olması da önemli. Getafe sol kanadından Olivera ve Cucurella ikilisiyle Real Madrid'i Odriozola üzerinden çok zorlayacaktır. 

El Clasico'da Real'in 2 gol bulmasına güveniyordum. Kazanmayı da başardılar. Geçen hafta ne kadar güveniyorsam bugün de o kadar çekinirim onlardan. Bu kadar defansif eksikle çıktıkları bir maçta Getafe yerine başka bir takım olsaydı karşılarında bile yer alırdım. Getafe ise skor noktasında zorlanan bir takım olunca taraf bahsine girmek kolay değil. Getafe beklenenden daha fazla pozisyona girebilir. Erken tahminim 2.5 altı yönündeydi. Varane ve Mendy'nin defansa yetişeceğini düşünüyordum. Her iki oyuncuyu da bugün ararlar. KG var seçimini değerli görüyorum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder