Nisan 09, 2021

Huesca - Elche İddaa Tahmini 09.04.2021

Huesca'da sağ bek Maffeo, kanat Ontiveros ve stoper Gaston Silva sakat. Stoper Siovas'ın durumu net değil, kadroda olsa da ilk 11'de başlamayabilir. Elche'de Piatti sakat. 

Taraflar 6 puanlık bir maça çıkıyorlar. 3 puan her iki takımın da önünü görmesini sağlayacaktır. Son haftalarda iki ekibin de hücum performanslarını beğeniyorum. Elche 4-4-2'yi en iyi şekilde uyguluyor. İki kanat oyuncusu Fidel ve Tete Morente tüm oyunun merkezinde yer alıyor. Ceza sahasına yalnız forvetleri değil iki orta saha oyuncusunu da sokmayı başarıyorlar. 

Huesca tarafına gelirsek 3-5-2 ile oyunlarının merkezinde iki bek var. Maffeo ve Galan ile oyunları kurarak forvetlerini besliyorlar. Ferreiro'nun ceza sahasındaki organizasyonları ile de Rafa Mir'i gole yaklaştırmayı başarıyorlar. Bugün bu halkadan sağ bek Maffeo eksik olacak. Sağda tecrübeli oyuncu Pedro Lopez ile oynayacaklar. Lopez yıllardır La Liga'da izlediğim bir isim. Tecrübesi ile çoğu şeyi kotarır ama Maffeo kadar enerjik olmasını ve sürekli bindirmesini bekleyemeyiz. Üstelik Elche'nin sol kanadı Mojica ve Fidel ikilisi ile hem yaratıcı hem tempolu olabiliyor. 

İki taraf adına da maçın kırılma noktası Pedro Lopez'in karşısındaki Mojica-Fidel ikilisi olacaktır. Ben Elche'nin sol tarafının baskın çıkacağını düşünüyorum. Elche yenilmez bahsini 7/10 öne koydum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder