Nisan 04, 2021

Cadiz - Valencia İddaa Tahmini 04.04.2021

Cadiz'de forvet Lozano sakat. Valencia'dan kiralık olan forvet Sobrino sözleşmesi gereği kadroda yok. Valencia'da kaleci Cillessen dışında önemli bir eksik yok. 

Cadiz milli araya dirençli futbollarına geri dönerek girmişti. Barça maçının ardından 4 maçta 4 puan topladılar ve düşme potasından uzak durmaya çalışıyorlar. 

Valencia ise milli araya sezonun en iyi futbollarından birini oynayarak girdi. Granada karşısında sol açıkta Alex Blanco ve forvette yer alan Guedes, yarasalara maç kazandıran isimler oldular. Soler, Racic ve Wass gibi isimlerin performansı zaten belli ama Valencia daha iyi olmak adına hücumda katkı verecek oyunculara ihtiyaç duyuyordu. Guedes ve Blanco'nun performansı bu açıdan önemli. Tabi ki bu iki ismin istikrarlarını ne kadar koruyacakları soru işareti. Bugün bir anda hayalet gibi de olabilirler. 

Valencia'nın ligde bir hedefi yok. Deplasman maçlarında motivasyon sorunu çekebiliyorlar. Bu anlamda dikkat etmek gerek. Cadiz düşme hattından uzak durmaya çalışıyor. 0-1 ya da 1-1 skorlarına yakınım. 2.5 altı bahsini öne koydum. 6/10


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder