Nisan 10, 2021

Athletic Bilbao - Alaves İddaa Tahmini 10.04.2021

Athletic Bilbao'da sol bek Yuri ve stoper Yeray sakat. Alaves'te sağ açık Pellistri sakat. Bek Duarte cezalı. 

Bask bölgesinden iki ekip karşılaşıyorlar. Alaves'te teknik değişim yaşandı Abelardo gönderildi. Yerine Villarreal'den tanıdığımız Calleja getirildi. Calleja Villarral altyapısını çalıştırarak A takıma yükselmiş ve bu takımda tecrübe kazanmış bir antrenör. İlk kez Villarreal dışında bir takım çalıştıracak. Villarreal kadrosu itibariyle her zaman üst sıraların ekibi oldu. Calleja adına düşme hattında bir ekibi devralmak cesaret isteyen bir iş. Büyük ihtimalle kendini sınamak istiyordur. Bu sınavı nasıl geçireceğini hep beraber göreceğiz. 

İlk etapta Abelardo'nun aylardır yüzüne bakmadığı sanırım bir tartışma yaşadıkları Lucas Perez'i ilk 11'e koyarak başlayacaktır. Bence Alaves'in en değişmez oyuncularından biri Lucas olmalı. Jota, Edgar ve Joselu ile birlikte iyi bir hücum hattına sahipler, savunma yapamıyorsan hücumu kullanmak zorundasın. 

Bilbao tarafına bakarsak hafta içi ligde Real Sociedad ile erteleme maçını oynadılar. Hem kupada hem de ligde Marcelino hücum oyuncularını rotasyona sokmadı bugün Muniain, İnaki ve Berenguer dinlenebilir. Maç başlangıcında Alaves'in daha istekli ve baskılı başlaması beklenebilir. 

Taraf bahsinde Alaves'e yakın olsam da oyunlarını görmem gerek. İlk maç için en azından skor üretmelerini bekliyorum. Alaves gol atar 7/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder