Nisan 11, 2021

Valladolid - Granada İddaa Tahmini 11.04.2021

Granada'da Soldado cezalı. Stoper Domingos Duarte, orta saha Luis Milla ve yedek sağ açık Soro sakat. Valladolid'te stoperler Joaquin, El Yamiq, orta sahalar Fede, Michel, ofansif oyuncu Jota sakat. Sol açık Oscar Plano cezalı. 

Valladolid'te fazla sayıda eksik var gibi gözükse de iki önemli forvetleri kadroda yer aldı ve bu iyi bir haber. Weismann ve Marcos Andre yedek kulübesinde başlayacaklar ama 2. yarıda mutlaka süre alacaklardır. Aynı şekilde sağ kanatta oynayan ve isabetli ortaları ile hücumda fark yaratan oyunculardan Hervias'ın iyileşmesi de Sergio Gonzalez için sevindirici oldu. Valladolid düşme potasında her maçtan puan çıkarmak zorundalar. Huesca ve Alaves haftayı puanla kapatmışken kendi sahalarındaki bu maçta 3 puanı hedeflemek zorundalar. 

Granada'nın ligde bir hedefi yok. Orta sıralarda ligi tamamlayacaklardır. Avrupa Ligi'nde tarihlerinin en iyi dönemini geçiriyorlar. Manchester United'a elenseler de rövanşta yine ellerinden geleni yapacaklardır. Granada'nın La Liga için alternatifli bir kadrosu var. Avrupa'da oynayan orta sahalar dinlenecektir. Fede Vico ve Quina'yı sahada göreceğiz. Forvette ise Jorge Molina, Puertas ve Darwin Machis bekleniyor. Sakatlıktan çıkan Luis Suarez de süre alacaktır. 

Valladolid kendi sahasında kazanmak için çıktığı maçlarda kalesini gole kapatmayı bir türlü başaramıyor. 3 puan aldığı maçların hepsinde de gol yediğini söylemeliyim. KG var seçimini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder