Nisan 26, 2021

Eibar - Real Sociedad İddaa Tahmini 26.04.2021

Eibar'da stoper Bigas sakat. Başka bir eksik yok. Real Sociedad'ta orta sahalar Mikel Merino, Illaramendi ve David Silva sakat. Yeni eksikler stoper Elustondo ve forvet Carlos Fernandez oldu. 

Eibar adına çıkışa geçilmesi gereken maçlardan biri. Mendilibar'ın ekibi son düdüğe kadar mücadelesini verecektir. Ancak henüz bir ışık göstermiyorlar. Granada maçında golü bulduktan sonra oyunu dengelemeye çalışsalar da kontratak pozisyonlarıyla üst üste golleri yiyince yine elleri boş döndükleri bir maç oldu. Ligin boyu kısaldı. Eibar adına son şanslar. Bu tür bir derbiden alabilecekleri morali diğer maçlara da taşıyabilirler. 

R.Sociedad şu dönemi kısıtlı kadro ile aşmak zorunda. Sakat oyuncuları bir hayli fazla. Yine 4-4-2 ile devam etmeleri bekleniyor. Forvet hattaında Isak ile Oyarzabal'ı izleyebiliriz. Sol açığa ise orta saha Guridi monte edilebilir. Stoperde ise Elustondo yerine Sagnan ile oynayacaklar. Sagnan oynadığı her maçta rakiplere gol şansı veren hatalar yapmıştı. Imanol uzun bir dönemdir onu kenarda oturtuyor. Eibar forvetleri Kike ve Sergi de Sagnan'ın hatalarından bugün faydalanabilir. 

İki taraf adına da pozisyonlu bir maç bekliyorum. Taraf bahsi konusunda net bir fikrim yok. Eibar'ın iç sahada gol de yese hücuma dönük oyununu ve pes etmemesini takdir ediyorum. Bu da korner bahislerini değerli kılıyor. 8,5 üstü korner bahsini öne koyduğum bir maç oldu. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder