Nisan 10, 2021

Real Madrid - Barcelona İddaa Tahmini 10.04.2021

Real Madrid'te Ramos, Carvajal, Varane ve Hazard yok. Barcelona'da Coutinho ve Ansu Fati sakat. 

Her iki takım da El Clasico'ya formda geliyor. Bu da bize güzel bir maçı izletecektir. Maçın hakemi Lahoz'du ama hafta içi ŞL maçında sakatlanınca Gil Manzano ile değiştirildi. Manzano fazla El Clasico yönetmedi yine de en az Lahoz kadar hızlı bir maç oynanmasına yardımcı olacaktır. 

Real Madrid, Ramos ve Carvajal'sız oynamaya alıştı. Varane'nın olmaması sıkıntı. Militao ve Nacho Liverpool maçında iyi bir sınav verseler de sürekli üzerine gelecek Barcelona'ya karşı hatalar yapmaları doğal olacaktır. 

Diğer yandan Mingueza ve Dest'in kanadı da Barça için en zayıf halkalardan biri. Her iki oyuncu da rakibini kaçırmak ve pozisyon alamamak konusunda epey başarılı. Vinicius ve Mendy'nin hem hızları hem de mücadeleci oyunları Real Madrid'e gol ve yaratıcılık olarak dönecektir. 

Beraberlik Atletico Madrid'e yarıyor. İki taraftan biri kazanırsa Şampiyonluk ateşini yakar. Galibiyet çok önemli ve Real Madrid bile bir anda potaya girebilir. İlk yarıda da golleri göreceğimiz bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Maçı düşünürken ilk yarı 1.5 üstü ya da Real Madrid 1.5 üstü arasında kararsız kaldığımı belirtmeliyim. Real'in kontratak oyununda çok başarılı olduğunu ve bunu sezonun ilk El Clasico'sunda da gösterdiğini hatırlayarak Real Madrid 1.5 üstü atar seçimini öne koydum. 7/10

2-2, 3-2 skorlarına yakınım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder