Nisan 10, 2021

Eibar - Levante İddaa Tahmini 10.04.2021

Eibar'da stoper Bigas, bek Correa, forvet Muto, orta saha Edu ve Recio sakatlığı süren isimler. Yeni eksik kart cezalısı sol açıkları Bryan Gil. Levante'de sağ bek Miramon, orta saha Campana ve Vukcevic sakat. 

Levante'nin ligde bir hedefi kalmadı. Son haftalarda bu hedefsizliğin verdiği boşvermişlik göze çarpıyor. Artık canları istediklerinde oynayacaklar. Bu da onları tehlikeli bir takım haline getiriyor. 

Eibar düşme hattından kurtulmaya çalışıyor. Sezon başında da dediğim gibi Mendilibar'ın elinde bu sezon yetersiz bir takım vardı. Yine de buraya kadar iyi getirdi. Bundan sonra Eibar'ı ligde tutabilmek için şapkadan tavşan çıkartmak zorunda. Bryan her zaman takımı karşı kaleye götüren en önemli isim oldu. Son haftalarda formunu kaybettiğini ise söyleyebilirim. 

İki taraf adına da savunmada boşluklar çok fazla olacaktır. Ancak özellikle Levante tarafında konsantrasyon eksikliğinden savruk vuruşları ya da verilemeyen kilit pasları da izleyebiliriz. Eibar, Sergi Enrich ve Kike'nin ceza sahasındaki etkinliğini en iyi şekilde kullanır. 

Levante'ye oyun olarak güvenmesem de her zaman skora gidebilecek ve boş alanları değerlendirecek önemli isimlere sahipler. Gollü bir maç görebiliriz. 2.5 üstü bahsini öne koydum. 2-1, 2-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder