Ocak 23, 2021

Alaves - Real Madrid İddaa Tahmini 23.01.2021

Alaves'te önemli bir eksik yok. Real Madrid'te Carvajal, Ramos, Valverde, Nacho sakat. Ödegaard kadro dışında. 

Alaves Abelardo yönetiminde ilk 2 maçında yenilgi aldı. Kupada 5-0, Sevilla karşısında 2-1 yenildiler. Sevilla maçında 4-4-2 ile iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyebilirim. Son dakikalarda kaçan penaltıyla aslında bir puandan oldular. Bu maçta da 4-4-2 ile sahada olmaları bekleniyor. Deyverson ve Joselu forvetini deneyecek Abelardo. Real Madrid'ten puan almak adına Lucas Perez'e ihtiyaçları var ve büyük ihtimalle Lucas 2. yarıda oyuna girerek tüm maçın seyrini değiştirecektir. 

Real Madrid'te Zidane virüs nedeniyle sahada olamayacak. Süper Kupa'da yarı finalde elendikten sonra hafta içi kupada da 3. lig ekibi Alcoyano'ya elendiler. Isco, Marcelo, Vinicius gibi yedeklerin biraz daha ağırlığını koyması gerek şu dönemde. Ancak Zidane bu oyuncuları fazla unuttu ve şans vermedi. Maç eksikleri ile birlikte formsuz olduklarını da söyleyebiliriz. Bugün özellikle Ramos ve Carvajal'ın eksiği Real Madrid'in kalesinde gol görmesine neden olacaktır. 

Erken bahsim olarak 3.5 altı tahminim vardı. Alaves'in 4-4-2 ile daha başarılı olacağını düşünüyorum. Sevilla karşısında da bunun sinyalini verdiler. Bugün skor bulmaları değerli. 1-2, 2-2 skorlarına yakınım. KG var seçimini 8/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder