Ocak 08, 2021

Celta Vigo - Villarreal İddaa Tahmini 08.01.2020

Celta'da Aspas ve Tapia yok. Nolito'nun da sakatlığı var, kadroya alındı ama 11 başlaması zor gözüküyor. Villarreal'de orta saha Iborra ve sağ bek Mario ile forvet Paco sakat. Yeni transfer orta saha Capoue kadroda. 

Celta açısından Aspas ve Tapia kritik eksikler. Celta'nın Coudet ile beraber öne çıkan 4-1-4-1 sisteminde 1'lerin yerini Tapia ve Aspas dolduruyor. Her ikisi de kendi bölgelerinde basmadık yer bırakmıyorlar. Yerlerine Okay ve Santa Mina geçecek gözüküyor. Sağ açık Brais forvete kayarken Beltran ve Baeza da kenarlara geçecekler. Celta bugün de bölüm bölüm tehlikeli ataklar yaratacaktır. Ancak bitirme konusunda oldukça sıkıntılı bir maç çıkaracaklar. Diğer yandan Nolito'nun sakatlığı tam düzelmiş değil, büyük ihtimalle riske edilmeyip 11'de başlamaz.

Villarreal yeni transferi Capoue'yi hafta içi kupa maçında ilk 11'de oynattı. Emery defansif orta sahalarının yokluğunda Premier Lig'den tanıdığı bir ismi transfer etti. Capoue, Parejo ve Trigueros'un da performansını arttırabilecek hazır bir oyuncu. Villa'nın son haftalarda tek sıkıntılı bölgesi burasıydı ve sonunda kapatabildiler bana kalırsa. Forvette Gerard, Bacca ve Moi Gomez'i izleyeceğiz. Pino, Chukwueze ve Fer Nino gibi etkili yedeklerle mutlaka skor bulacaklardır. 0-1, 1-2 skorlarına yakınım. Villarreal kazanır bahsini öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder