Ocak 30, 2021

Villarreal - Real Sociedad İddaa Tahmini 30.01.2021

Villarreal'de forvet Gerard, Chukwueze, sağ bek Mario Gaspar, orta saha Iborra ve stoper Foyth sakat. Real Sociedad'ta David Silva sakat. 

İki takım da hafta içi kupa maçlarından çıktılar. Avrupa Ligi'nde de boy gösteren takımlar oldukları için 3 günde bir maç yapmaya uygun bir kadroları olduklarını söyleyebiliriz. Real Sociedad elendi, Villarreal çeyrek finalde Çarşamba günü Levante'ye konuk olacak. 

Villarreal salı günü oynadığı Girona maçında sağ kanat Pedraza ve orta saha Trigueros'u 60 dakika, orta saha Capoue, sağ bek Pena ve stoper Pau Torres'i 90 dakika, Parejo ve forvet Paco'yu 30 dakika kullandı. Sakatların da etkisiyle Emery özellikle orta saha ve beklerde rotasyon fazla yapamıyor. Yeni senede yapılan orta saha Capoue transferi ilaç gibi gelmişti, şimdi de sağ bekte sadece Pena ile alternatifsiz kaldılar. O bölgeye de bir transfer bakıyorlar. Bugün Gerard'ın kullandığı sağ açıkta Baena'yı görebiliriz. 

Sociedad tarafına bakarsak salı günü 120 dakika süren kupa maçından çıktılar. Isak ve Oyarzabal 64 dakika, Guridi 54 dakika, Januzaj 30 dakika, Merino, Monreal, stoper Le Normand 120 dakika, Elustondo ve Gorosabel de 90 dakika sahadaydı. Villarreal'e kıyasla as oyuncularının daha fazla süre aldığını söyleyebiliriz. Willian Jose takımdan ayrılsı, Sevilla'dan forvet Carlos Fernandez'i takıma kattılar. Carlos geçen sezon Granada'da iyi bir performans sergilemişti ama bu sezon Sevilla'da neredeyse hiç süre alamadı. Sociedad'a alışması uzun sürebilir. Genç forvet Bautista şimdilik Isak'ın yedeği olacaktır. 

Çok gollü bir maç beklemiyorum. İki taraf da savunmaları ile öne çıkabilir. Yedek oyuncular maçta belirleyici olacaktır. Sociedad ilk 11'iyle ilk golü bulan ve maçı yönlendiren taraf olabilir. Villarreal ise Bacca, Fer Nino ve Yeremy Pino'ya ihtiyaç duyacak gibi. 1-1, 1-2 skorlarına yakınım. KG var seçimini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder