Ocak 17, 2021

Kral Kupası Son 16 turu Pazar 17.01.2021

ESPANYOL-OSASUNA

Espanyol daha kaliteli bir kadroya sahip ve bu maçın da favorisi. Fakat Osasuna’nın pes etmeyen tarafını seviyorum. Sıkışık programlarda bile Arrasate yarışmacı bir takımla kupa maçına çıkacaktır. Bence iki iyi takım kapışacak. ‘TGS 2-3’ bahsi yazılabilir.  

MALAGA-GRANADA

Endülüs bölgesinden ekipler derbide karşılaşıyorlar. Malaga, 2. ligde orta sıralarda. Kadroları itibariyle onlardan daha iyi takımlar olduğu için yukarıya sıçrama şansları yok. Granada Avrupa Ligi’ni de götürüyor. Deplasman ekibi ilk golü atar bahsi değerli. 

NAVALCARNERO-EİBAR

Eibar bu sezon dar bir kadroya sahip. Özellikle defansta Mendilibar’ın rotasyon imkanı fazla bulunmuyor. Bir önceki turda zayıf rakiplerinden 3 gol yediler. Deplasman ekibi bu tarz maçlarda ofansif oyunu tercih eder. Karşılıklı gollere açık bir maç izleriz. 

S.GİJON-R.BETİS

S.Gijon dar kadrosuna rağmen başarılı işler çıkaran bir teknik adama sahip. David Gallego hırslı bir teknik adam, kupada da kendini göstermek isteyecektir. R.Betis’te karantinadaki oyuncular ve sakatlar düzeldi. Pellegrini iyi bir kadro çıkarır. İkisi de atar. 

ALCORCON-VALENCİA

Valencia, La Liga için bile yetersiz bir kadroya sahip. Kupada Javi Gracia gençlerden kurulu defans ve orta saha tercih ediyor. 2 kupa sınavında zayıf rakiplerden toplam 3 gol yediler. Alcorcon, Anguela ile çıkış yakaladı. 2 genç takım en az 3 gol izletir. 

TENERİFE-VİLLARREAL

Tenerife 24 Kasım’da işbaşı yapan Luis Miguel ile kısa bir çıkış yakaladı. Segunda’da kalmakta zorlanabilecek kısıtlı bir kadroya sahipler. Diğer yandan Villarreal, kupayı da taşıyabilecek kaliteli ve derin kadrosunu kullanıyor. Sarı Denizaltılar hata yapmaz.

* Navalcarnero-Eibar müsabakasında erken tahminim KG vardı. Eibar'ın gol bulması konusunda biraz tereddütlerim var. Navalcarnero, Madrid bölgesi ekibi. Sahaları karlıydı. 40 kişiden oluşan bir gönüllü grubu temizlemiş sahalarını. Eibar'ı eleme şanslarını yüksek görüyorum. 1-1, 1-0 gibi skorlara yakınım. Ev sahibi 0.5 üstü bahsini öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder