Ocak 09, 2021

Atletico Madrid - Athletic Bilbao İddaa Tahmini 09.01.2021

Atletico Madrid'te orta saha Hector Herrera sakat. Stoper Gimenez ve Felix'in hafif sakatlıkları var. Kadro henüz açıklanmadı. İkisi de kadroda olabilir. Bilbao'da stoper Yeray ve sol bek Yuri ile orta saha Unai Lopez sakat. Başka eksikleri yok. 

Athletic Bilbao yeni hocası Marcelino ile 4-4-2 sistemiyle ilk kez Barcelona karşısında hafta içi sahaya çıktı. 3-2 yenildiler. Daha farklı da yenilebilirlerdi. Defansif bir takımdan ofansif bir takıma geçmek biraz sancılı bir süreçtir. Marcelino ile Bilbao uyuşmazlığı da aslında buradan çıkacaktır. Tabi uzun vadede bu uyuşmazlıktan söz ediyorum. Bugün Atletico karşısında Barcelona maçındaki benzer oyunu izleriz. Bilbao Süper Kupa yarı final etabında perşembe günü Real Madrid ile karşılaşıyor.

Atletico Madrid'e gelirsek Alaves'e karşı uzatmalarda buldukları golle puan kaybının kıyısından döndüler. Rakibin 10 kişi olması da elbette bir avantajdı. Bugün Trippier'e kavuşuyor olmaları sevindirici haber. İngiliz oyuncunun cezası şimdilik askıda o yüzden oynayabilecek. Eksik maçlarından birini salı günü Sevilla karşısında oynayacaklar. Simeone her iki maçı birlikte düşünmek zorunda. Ancak şu ara Atletico'nun yedekleri verimsiz. Hafta içi kupa maçında boy gösteren Lucas, Kondogbia, Saul, Renan Lodi ve Vitolo tel tel döküldüler. Cornella'ya 1-0 yenilirlerken ayakta kalan tek oyuncu Correa'ydı. Atletico bugün ilk 11'iyle kazanmak zorunda. 

Madrid'teki hava şartları nedeniyle maçın yarına ertelenme ihtimali de kuvvetli. Athletic Bilbao sabah saatlerinde Madrid'e ulaşma sıkıntısı yaşarsa büyük ihtimalle erteleme olacaktır. Gün içinde gelişmeleri takip etmelisiniz. 

Kg var seçimini 7/10 öne koyuyorum. 1-1 skoruna yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder