Ocak 24, 2021

Osasuna - Granada İddaa Tahmini 24.01.2021

Osasuna'da sol bek Nacho Vidal yeni eksik. Uzun zamandır oynamayan oyuncular hala yok. Granada'da Gonalons sakat. Yedek orta saha Yan Eteki ve as orta saha Yangel Herrera cezalı. 

Maçtaki Granada açısından kritik nokta orta saha olacak. Genelde 3 orta saha oyuncusu ile oynamayı tercih eden Diego Martinez'in elinde bugün sadece 2 orta saha oyuncusu olacak. Luis Milla ve Montoro'yu ortada göreceğiz. Kenarlarda iki ofansif oyuncu ve forvette Soldado ile Luis Suarez'i birlikte kullanabilirler. Bu da ofansif bir Granada'yı bizlere sunacaktır. 

Osasuna tarafına bakarsak deplasmanlarda tek forvete dönen Arrasate kendi sahasında çift forveti tercih ediyor. Budimir ve Calleri ile başlayacaklar. Calleri tek forvet oynadığında son iki deplasmanda etkili oldu ve gollerini attı ama nedense Budimir'le birlikte uyumlu değiller. Osasuna'nın bence en vazgeçilmez iki ismi Roberto Torres ve Ruben Garcia da Valencia maçında 75 dakika sahadaydılar, bugün muhtemel 11'lerde yedekte gözüküyorlar. Bu iki isim yerine Jony ve Ruben Barja'yı kenarlarda göreceğiz. Garcia ve Torres ilk 11'de başlamazlarsa Osasuna'nın rakibine oranla etkisiz bir başlangıç yapacağını söyleyebilirim. Ancak bu iki isim 2. yarıda oyuna girdiğinde Osasuna'nın oyunu düzelecektir. 

Erken bahsim 2.5 altıydı. İki takım Granada'nın sahasında erteleme maçında 12 Ocak'ta karşılaşmıştı. Granada zorlanmadan 2-0 kazanmıştı o maçı. Bugün de maça iyi başlayan ve daha net pozisyonlara giren Granada olur. Granada ilk golü bulur seçimini 6/10 denerim. 0-2, 1-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder