Ocak 23, 2021

Real Sociedad - Real Betis İddaa Tahmini 23.01.2021

Real Sociedad'ta bek Munoz cezalı. Willian Jose ve David Silva sakat. Betis'te orta saha Guido Rodriguez, kanat oyuncusu Aitor, stoper Bartra ve kaleci Bravo sakat. 

Real Sociedad son 10 haftada 2 galibiyet aldı. Buna karşın Avrupa Ligi pozisyonundaki yerini hala koruyor. İstikrarlı bir Sociedad izleyemiyoruz ki 3 kulvarda hareket ediyorlar ve yorgunluk çoğu maçta göze çarpıyor. Süper Kupa'da Barça maçında as kadrolarını kullandılar. Hafta içi ise Kral Kupası'nda Cordoba karşısında yedekler şans buldu. As kadro uzun bir zaman sonra dinlendi diyebiliriz. 

Real Betis'e gelirsek Vigo karşısında oyunun son bölümlerinde beraberlik sayısını da yiyebilirlerdi ama ilk yarıda baskın bir oyun ortaya koydular. Canales'in dönüşü skor anlamında da takımı rahatlattı. Bugün Paul ve Canales'i orta alanda izleyeceğiz. Loren, Fekir, Alex Moreno ve Lainez hücumda yer alacaklar. 

Her iki takımın da ilk 45'te etkili bir oyun çıkarmasını bekliyorum. Sociedad daha istekli başlayacaktır, ama kalesinde tehlikeler de görebilir. İlk devrede mutlaka bir gol bekliyorum. 2. gol riski de orana göre alınmalı. İlk yarı 1.5 üstü 6/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder