Ocak 02, 2021

Villarreal - Levante İddaa Tahmini 02.01.2021

Villarreal'de yeni bir eksik yok. Orta saha Coquelin, Iborra, sağ bek Mario Gaspar ve forvet Paco sakat. Levante'de stoper sorunu var. As stoper Vezo karantinada. Yedek stoper Rober Pier de cezalı. Bardhi ve Campana'nın sakatlıkları sürüyor. 

Valencia bölgesinden iki takım karşılaşıyorlar. Levante biraz daha formda bu maça geliyor. Paco Lopez son maçlarda daha hücumcu 11'ler kuruyor. Her zaman çift forvet kullanan Lopez kenarlarda defansif orta sahalar tercih ediyordu. Bugün kenar forvetleri De Frutos ve Morales'i ilk 11'de görecek gibiyiz. Stoper bölgesinde ise elde Duarte ve Postigo var. Duarte'ye güvense de Postigo'yu tercih etmeyebilir. Muhtemel 11'lerde bek oyuncusu Coke'nin o bölgede forma giyeceği gözüküyor. Coke pek çok zaman stoperde görev yapmıştır. O bölgeye alışkındır fakat ben stoper Coke'yi beğendiğimi söyleyemem. Bugün takımın en zayıf halkası olabilir. 

Villarreal'e bakarsak orta sahanın ortasında yer alan Foyth, Sevilla maçının belirleyici oyuncusu oldu. İlk dakikalarda yaptırdığı penaltıdan sonra ilk yarı boyunca yaptığı top kayıpları da Villarreal'e pek yaramadı. Emery'nin elinde başka seçenek yok. Sistemi de bozmak istemiyor ama Foyth ile devam ettiği sürece Villarreal, savunma ve hücum arasında dengesizlikler yaşamaya devam edecektir. Foyth'un bölgesi en kritik bölge. 

İki taraf adına da iki zayıf halka olacak. Bence iki takımın hücum oyuncuları bu zayıf halkaları değerlendirebilir. Karşılıklı golleri 710 öne koydum. 1-1 ya da 2-1 skorlarına yakınım. Biraz da 1-1'e sıkışacak bir oyun görebiliriz. Ayrıca maç içinde kornerler de değerli olacaktır. Alternatif bahis olarak 9.5 üstü korner düşünülmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder