Ocak 19, 2021

Real Valladolid - Elche İddaa Tahmini 19.01.2021

Valladolid'te forvet Sergio Gonzalez ve stoper Javi Sanchez kadroda yok. Stoper Bruno cezalı. Stoper Jamiq, ofansif oyuncu Jota, Waldo, yedek bek Raul, forvet Marcos Andre virüs ve sakatlık nedeniyle yoklar. Elche'de ofansif oyuncular Fidel ve Tete Morente sakat. Orta saha Ivan Marcone cezalı. 

İki takımda da eksikler var. Valladolid sakatlar nedeniyle kupa sınavında 120 dakikada bazı aslarını kullanmak zorunda kaldı. Bugün de hücumda izleyeceğimiz Orellana, Toni Villa, Oscar Plano, Roque Mesa maçın 2. yarısında büyük ihtimalle yorgunluk hissedeceklerdir. Onları yedekleyebilecek oyuncular da olmayacağı için Valladolid ilk yarıda skoru elde etmek zorunda. 

Diğer yandan Elche'de Fidel ve Tete'nin yokluğunda Pere Milla ve Rigoni'yi hücumda izleyeceğiz. Defansif orta saha bölgesinde Marcone'nin yerine Raul Guti ile oynayacaklar. Girona'dan kiraladıkları sol bek Mojica'yı da Almiron ayağının tozuyla ilk 11'e koyabilir. 3'lü bir savunmayla 5-3-2 sahada olabilirler. Yazımı hazırlarken forvetleri Boye'nin durumu net değildi. Boye hazır ve 11'de sahada olacak. 

Elche kupa sınavında yedeklerini kullandı ve kupayı hiç önemsemedi. Bugün düşme hattını yakından ilgilendiren bir kapışmaya çıkıyorlar. Valladolid'in yorgunluğuna karşın Elche'nin defansif olarak daha diri kalacağını ve tehlikeli kontralar yapabileceğini düşünüyorum. 1-1, 0-1 skorlarına yakınım. 2.5 altını öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder