Ocak 26, 2021

Valladolid - Levante İddaa Tahmini 26.01.2021

Valladolid'te stoper Javi Sanchez, bek Raul, orta saha Fede ve forvet Marcos Andre sakat. Kadro açıklanmadı. Ofansif oyuncu Jota ve forvet Sergi Guardiola'nın da kadroda olması beklenmiyor. 

Valladolid eksiklerine rağmen Levante karşısında kısıtlı kadrosunu doğru kullanan taraf olmuştu. Paco Lopez oyunu izlerken ve yorulan oyuncularını kenara almazken 1-0 geride olan Sergio Gonzalez sağ bek Hervias'ı oyuna sokarak tüm maçın şeklini değiştirdi ve 2-1 öne geçti. Kupada forvette Zalazar ve Sergio Benito gibi iki genç forvetine yer vermek zorunda kalıyor Valladolid. Bugün de bu iki isim 11'de bekleniyor. İyileşen Waldo ve Toni Villa'yı kanatlarda görebiliriz. Roque Mesa ve Kike Perez ile orta alan tamamlanacak. Oscar Plano, Orellana, Weissman ve Nacho'nun da yedeklerde olması bekleniyor. 

Levante tarafına bakarsak yeni bir eksik yok. Campana ve Vukcevic'in sakatlıkları sürüyor. Valladolid maçında darbe alan De Frutos dinlendirilecek. Kaleci Aitor da Valladolid'e götürülmedi. 

Levante'de forvette Morales ve Sergio Leon bekleniyor. Rochina, Melero, Radoja ve Son ile orta alan kurulacak. Beklerde Tono ve Coke'yi izleyeceğiz. Rakibine göre hem orta alanda hem de hücum bölümünde daha bitirici oyuncularla başlayacaklarını söyleyebilirim. Burada önemli nokta Valladolid büyük ihtimalle geriye düştüğünde 2. yarıda aslarını sahaya sürerek yine oyunu değiştirmeye çalışacaktır. Erken bahsim olarak çifte şans Levante tarafında yer almıştım. Çifte şans oranları 1.40 seviyesindeydi. Levante kazanır bahisleri düşmüş durumda Çifte şans değersiz. Ancak beraberlik ihtimali var. Muhtemel kadrolara göre Levante ilk golü atar bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder