Ocak 31, 2021

Getafe - Alaves İddaa Tahmini 31.01.2021

Getafe'de kadro açıklanmadı. Stoper Cabaco, forvet Cucho ve Oliveira kadroda olması beklenmeyen oyuncular. Stoper Djene cezalı. Yeni transferleri stoper Chakla kadroya alındı. Alaves'te sağ açık Edgar cezalı. 

Getafe Kubo ve Alena'nın katkısıyla Huesca ve Elche maçlarında 3 puan alarak rahatlamıştı. Bilbao maçına da iyi başlayarak öne geçtiler penaltı da kaçırdılar ama maçın devamında farkın açılmasını engelleyemediler. Bordalas bir stoper takviyesi yaptı. Djene'nin cezası ve diğer stoperlerin karantina ve sakatlık problemleri nedeniyle dün Villarreal'den takıma katılan Chakla ilk 11'de başlayabilir. Getafe için sezon başından beri şunu söyledim, defanstaki oyuncular değişse de gol yeme problemleri değişmiyor. Chakla ile de değişen birşey olacağını çok düşünmüyorum. Diğer yandan Bilbao maçının ilk 10 dakikasında baskın bir Getafe vardı. Kubo ve Cucu'nun kenarlardan bindirmeleri ile ceza sahasında oldukça aktiftiler. 

Alaves yeni teknik direktörüyle Sevilla ve Real Madrid sınavlarını geride bıraktı. Sevilla maçında son dakikalarda kaçan penaltıları ile puandan da olmuşlardı. Real Madrid'e ise 4-1 yenildiler. Bugün Lucas Perez'i ilk 11'de göreceğiz. Abelardo orta alanda ise eski güvendiği ikili Manu Garcia ve Pina'ya yer verecek. Sağ açıkta Edgar'ın yerine mevkisi sağ bek olan Martin'i görebiliriz. Alaves orta sahadan atacağı uzun toplarla Lucas ve Rioja ikilisini topla buluşturup savunma dengesini bozmaya çalışacaktır. 

Alaves'in 3 puana, Getafe'nin ise istikrara ihtiyacı var. Abelardo ile kupa ve ligde toplam 3 maça çıkan Alaves bu maçların ilk yarılarında 8 gol kalesinde gördü ve 1 gol atabildi. Bu maça her iki ekip de hızlı başlar. İlk yarı 0.5 üstü bahsini değerli görüyorum. 7/10 Taraf bahsi açısından zor karşılaşma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder