Ocak 27, 2021

Sevilla - Valencia İddaa Tahmini 27.01.2021

Sevilla'da yeni bir eksik yok. Stoper Diego Carlos'un karantinası bitmedi. Valencia'da stoper Diakhaby sakat. Valencia'da kadro açıklanmadı. Gameiro'nun durumu net değil. 

Ev sahibinde Suso, Acuna, Fernando, Rakitic, Ocampos ve El Nesyri'nin yedekte başlaması bekleniyor. Münir, İdrissi ve De Jong ile forvet hattı oluşacak. Sol bekte Rekik bekleniyor. Orta sahada Gudelj, Jordan ve Oliver Torres'i izleyebiliriz. 

Valencia tarafına bakarsak kupa maçlarında dikkatimi çeken 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Koba Koindredi oldu. Sezon başında Esquerdo'yu ligde kullanmaya çalışıyordu Javi Gracia ama Esquerdo lig seviyesinde bir oyuncu değildi. Bunu çabuk gördü ve Koba'yı daha fazla denemeye başladı. Kupada yükselen bir performansı oldu. Valencia'nın orta sahada yeterli oyuncusu yok. Bu yüzden altyapıdan çıkardıkları ile idare etmeye çalışıyor. Racic, Koba ve hafta sonu cezası nedeniyle oynamayan Wass orta alanda Sevilla'nın 3'lüsüyle başa çıkabilecek bir oyuncu grubu olacaktır. Forvette Gameiro ya da Ruben Sobrino'dan biri tercih edilecek. Guedes ve Kang İnn de Valencia'yı rakip kaleye taşıyacak oyuncular olacak. 

Her iki takımın da maçın ilk bölümlerinde fazla risk almadan oynayacağını düşünüyorum. Sevilla favori olsa da as oyuncuları oyuna girmeden hücumda devamlılıkta sorunlar yaşayabilirler. 1.30 kadar kolay bir maç olmayacaktır Sevilla adına. 1-0, 1-1 skorlarına yakınım. 2.5 altı bahsini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder