Ocak 24, 2021

Atletico Madrid - Valencia İddaa Tahmini 24.01.2021

Atletico Madrid'te kadro henüz açıklanmadı. Trippier'in cezası sürüyor. Hermoso'nun hafif sakatlığı var ilk 11'de başlamayabilir. Valencia'da sağ bek/orta saha Wass cezalı. 

Atletico Madrid rakibini Valencia'da 1-0 mağlup etmişti. Simeone'nin ekibi kötü oynadığı maçları bile Suarez sayesinde koparmayı başarıyor. Suarez için puzzle'ın eksik parçası demiştim sezon başında. Atletico'ya verdiği katkı muazzam. Bu maçı da kazanmaya yakınlar ancak 1.32 kadar kolay bir maç beklemeyin. Valencia, Sociedad ve Barcelona deplasmanlarında gol buldu ve yenilmeden döndü. Granada ve Villlarreal deplasmanlarında golünü attı ve 2-1 skorları ile yenik ayrıldı. Real Madrid'i ise içeride 4-1 yendi. Tüm imkansızlıklarına rağmen iyi bir teknik direktöre sahip olan Valencia deplasmanlarda nasıl oynaması gerektiğini hep gösterdi. Bugün de oyunu kendi yarı alanında kabul edip, kontratak golünü arayacaklardır. Guedes, Yunus, Gameiro ve Maxi dörtlüsü ilk 11'de bekleniyor. 

Atletico Madrid tekrar 4-4-2'ye geçebilir. Muhtemel 11'lerde Vrsaljko ve Renan Lodi beklerde görünüyor. Her iki oyuncunun da savunma performansları ve yaptıkları hatalar Atletico'ya kalesinde gol olarak geri dönebilir. Eğer 4-4-2'li bir Atletico ve bu iki oyuncuyu da beklerde görürseniz KG var bahsi değerli olacaktır. 2-1, 3-2 skorlarına yakınım. Erken bahsim Valencia 2 fark yemez seçimiydi. Kg var seçimini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder