Ocak 26, 2021

Real Betis - Real Sociedad İddaa Tahmini 26.01.2021

Real Betis'te stoper Bartra, kaleci Bravo, kenar oyuncusu Aitor sakat. Forvet Loren Moron dinleniyor. Real Sociedad'ta Willian Jose ve Bautista ve David Silva kadroda yok. 

Hafta sonu ilginç bir maç izledik. Real Sociedad 2-0'dan maçı bitirmeyi başaramadı. Pellegrini'nin oyun hamleleri Tello, Joaquin, Rodri ve Sanabria son 5 dakikada beraberliğin gelmesine katkı sağladı. Bugün de Betis aldığı beraberliğin rüzgarını arkasına alarak hareket edecektir. Tello ve Sanabria'nın ilk 11'de olması bekleniyor. Joaquin, Rodri ve Juanmi gibi yedeklerle Betis'i bir adım önde görüyorum. 

Sociedad tarafına bakarsak iki forvetlerinin kadroda yer almaması bir handikap. Çünkü elde bir tek Isak kalacak. Isak'ın da hafta sonu 83 dakika sahada kaldığı düşünülürse 2. yarıda oyunda düşme ihtimali yüksek olacaktır. Diğer yandan sakatlığı düzelen Illaramendi önceki kupa maçında sahadaydı, bugün de Merino ile orta alanda yer alması bekleniyor. Forvet arkasına Oyarzabal geçerken Juanuzaj ve Merquelanz kenarlarda olacak. 

Betis'in daha özgüvenli bir maç çıkarmasını bekliyorum. Pellegrini'nin elindeki kenar hamleleri de Imanol'a göre daha etkili sonuçlar verebilecek isimler. 2-1, 2-2 skorlarına yakınım. Real Betis 1.5 üstü atar seçimini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder